NESPRESSO CAPPUCCINO
Ах! Известното капучино!
Вдъхновено от цвета на качулките на монасите капуцини, познати от Рим до Ню Йорк
и въпреки това начините на приготвянето му варират толкова, колкото и произношението му по целия свят.
И все пак кремообразната му пяна и специалният цвят остават еднакви навсякъде.
Просто казано, класическа и любима рецепта.
СЪСТАВКИ:
- 1 капсула (Ispirazione Roma, Ispirazione Firenze Arpeggio, Ispirazione Palermo Kazaar, Ispirazione Ristretto Italiano, Master Origin India).
- Мляко 100 мл
НЕКА ДА ГО ПРИГОТВИМ:
- Първо направете еспресо (40 мл) по ваше желание с вашата Nespresso машина, в чаша за капучино.
- Добавете студено мляко (100 мл) в системата за разпенване Aeroccino.
- Затворете капачето и натиснете бутона на системата.
- Налейте пяната върху кафето.
- Насладете се на готовата напитка!