INDONESIA DISCOVERY
Открийте историята на двата най-обичани продукта в Индонезия, кафе и какао,
в тази вкусна рецепта за кафе Мока.
СЪСТАВКИ:
- Шоколадов сироп
- Мляко 100 мл
- 1 капсула Master Origin Indonesia
НЕКА ДА ГО ПРИГОТВИМ:
- Налейте шоколадовия сироп на дъното на висока чаша View recipe.
- Пригответе млечна пяна – по същия начин като за лате макиато със 100 мл мляко – и налейте веднага след шоколадовия сироп в чашата.
- Пригответе вашето Master Origin Indonesia кафе директно върху млечната пяна.
- Украсете своята напитка с едро натрошен шоколад с чили.
Съвет:
- Охладете блокчето тъмен шоколад с чили в хладилника за известно време, за да е по-лесно да го нарежете на шоколадови стърготини.
- Смесете напитката си така, че сиропът, млякото и кафето да се смесят преди първата глътка. Това ще подчертае още повече наситения, дървесен аромат на тази рецепта.