COCONUT FLAVOUR OVER ICE COFFEE COLADA
Тази рецепта e тропическо лакомство,
на което да се насладите докато чакате следващата вълна.
СЪСТАВКИ:
- Coconut Flavour Over Ice
- Сироп ананас 10 мл
- Мляко 90 мл
- Ледени кубчета - 4 кубчета
- Кокосови стърготини - Декорация
НЕКА ДА ГО ПРИГОТВИМ:
- Пригответе 40 мл Coconut Flavour Over Ice espresso в шейкър и добавете 1 кубче лед (30 г).
- Затворете шейкъра и разклатете енергично за 20 секунди.
- Добавете 3 кубчета лед (по 30 грама всяко) във вашата чаша View Recipe
- Налейте и 10 мл ананасов сироп и 90 мл мляко
- Налейте студеното кафе
- Гарнирайте с кокосови стърготини и ядливи цветя.