PARIS CAFÉ GOURMANDISE
Сладкарското съвършенство увенчава изживяването в парижкото кафене в това капучино World Explorations.
Ефирният, елегантен и емблематичен макарон увенчава кремообразната пяна от капучино върху тази вкусна чаша еспресо World Explorations Paris.
Това кафе чества добрия живот. Деликатно горчиво и сладко в красив баланс, като добре обмислена философия.
СЪСТАВКИ:
- 1 капсула World Explorations Paris Espresso
- 30 ml млечна пяна
- Френски макарон
НЕКА ДА ГО ПРИГОТВИМ:
- Налейте 100 ml 1,5% мляко във вашето устройство Nespresso Aeroccino. Затворете капака, изберете рецептата „Капучино“ на устройството и натиснете бутона за стартиране.
- Пригответе 40 ml World Explorations Paris в чаша View Lungo.
- Изсипете млечната пяна върху кафето с помощта на Aeroccino.
- Гарнирайте с половин макарон.