LIME & BASIL CRÈME BRÛLÉE ESPRESSO MACCHIATO
СЪСТАВКИ:
- Infiniment Espresso (40ml)
- Мляко 30 ml
- Кафява захар 3 gr
- Кора от лайм 2 бр.
- Пресен босилек 1 бр.
НЕКА ДА ГО ПРИГОТВИМ:
- Налейте 100 ml мляко в уреда Nespresso Aeroccino.
- Затворете капака и пригответе млякото за капучино.
- Пригответе Infiniment Espresso като еспресо (40 ml) в чаша за еспресо Nespresso View.
- Поръсете 3 грама кафява захар върху него и го карамелизирайте с горелка "façon crème brûlée".
- Настържете прясна кора от лайм върху муса и украсете с нарязани листа босилек като гарнитура.
- Съвета на Pierre Hermé: Ако не разполагате с босилек, опитайте с лист мента.
- Насладете му се!