RICH CHOCOLATE PEAR & ALMOND
VIENNOIS
СЪСТАВКИ:
- BC Flavoured Rich Chocolate 230 ml капсула
- 100 ml мляко 1.5%
- 15 гр шоколадов сос
- 5 гр настъргани бадеми
- 25 гр круша
НЕОБХОДИМО ВИ Е:
- Чаша Vertuo Mug
- Aeroccino
- Дървено шишче
ПРИГОТВЯНЕ:
- Налейте студено мляко директно в устройството Aeroccino (до най-ниското ниво). Затворете капака и натиснете бутона за стартиране.
- Пригответе 230 ml кафе BC Flavoured Rich Chocolate в чашата.
- С помощта на лъжица добавете малко гореща пяна върху кафето.
- Набодете парценца круша на дървено шишче и поставете върху чашата.
- Добавете настърган бадем и покрийте с шоколадов сос отгоре.