RICH CHOCOLATE PEAR & ALMOND VIENNOIS

     

 

RICH CHOCOLATE PEAR & ALMOND

VIENNOIS


 

         СЪСТАВКИ:

 

  • BC Flavoured Rich Chocolate 230 ml капсула
  • 100 ml мляко 1.5%
  • 15 гр шоколадов сос
  • 5 гр настъргани бадеми
  • 25 гр круша

 

       

        НЕОБХОДИМО ВИ Е:

 

  • Чаша Vertuo Mug
  • Aeroccino
  • Дървено шишче

       ПРИГОТВЯНЕ:
 

  • Налейте студено мляко директно в устройството Aeroccino (до най-ниското ниво).  Затворете капака и натиснете бутона за стартиране. 
  • Пригответе 230 ml кафе BC Flavoured Rich Chocolate в чашата.
  • С помощта на лъжица добавете малко гореща пяна върху кафето. 
  • Набодете парценца круша на дървено шишче и поставете върху чашата.  
  • Добавете настърган бадем и покрийте с шоколадов сос отгоре.

Story shop

Sačuvano u omiljne
Aeroccino 3694-EU-BK
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
179,00 лв.
Размер
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
OK

Подобни статии

20.
Nov.
2024.
Рецепти
5 минути за приготвяне Препоръчани кафе капсули: UNFORGETTABLE DOUBLE ESPRESSO
20.
Nov.
2024.
Рецепти
5 минути за приготвяне Препоръчани кафе капсули: PEANUT AND ROASTED SESAME FLAVOUR 
20.
Nov.
2024.
Рецепти
5 минути за приготвяне Препоръчани кафе капсули:ALMOND CROISSANT FLAVOUR