Buenos Aires Lungo
СЛАДКО И ЗЪРНЕНО
- NSZ
Buenos Aires Lungo смесва нежно печена колумбийска арабика с угандийска робуста, за да достави нотки сладки пуканки. Млечният характер на това кафе е почит към любовта на града към кадифените дълги кафета.
Buenos Aires Lungo смесва нежно печена колумбийска арабика с угандийска робуста, за да достави нотки сладки пуканки. Млечният характер на това кафе е почит към любовта на града към кадифените дълги кафета.
World Explorations Buenos Aires Lungo улавя жизнения и страстен характер на аржентинската култура. С активния живот в столицата, идва и желанието за сладко и млечно кафе, споделено с приятели. Нежно изпеченият и сладък характер на Buenos Aires Lungo благоприятства точно това.
Създадена с измита колумбийска арабика и леко печена робуста от Уганда, сместа увлича със своите малцови зърнени аромати и нотки на сладки пуканки. Насладете му се като местен – комбинирайте това дълго кафе в компанията на вестник, приятели или колеги. Опитайте да го приготвите в голяма чаша, пълна с горещо мляко и добавете юведро количество тръстикова захар.
АРОМАТЕН ПРОФИЛ
Buenos Aires Lungo е ароматна и балансирана смес с отличителни ядкови и зърнени нотки, обилна сладост и характерни нотки на сладки пуканки.
ИЗПИЧАНЕ
Това кафе се пече два пъти на кратки интервали, за да се гарантира запазването на лекия му профил. Второто изпичане е за малко по-дълго, за да достави интензивност и плътно тяло на сместа.
ПРОИЗХОД
Създадено с измита колумбийска арабика, която придава деликатна плодова киселинност, и леко печена угандийска робуста, която напомня за малцови зърнени храни и сладки пуканки.
МЛЕЧЕН ПРОФИЛ
Добавянето на мляко към Bueno Aires Lungo ще подсили нотките на малц и сладки пуканки - за една балансирана чаша с по-леко тяло.
УСТОЙЧИВОСТ НА ПЪРВО МЯСТО
Независимо дали набавяме зърна от акредитирани фермери по програмата ААА Sustainable Quality, засаждаме 3,5 милиона дървета в малки кафеени плантации или използваме отговорен и проследим алуминий за нашите рециклируеми капсули, Nespresso винаги поставя устойчивостта и качеството на първо място.